Iedere donderdag en zaterdag is onze showroom open van 10.00 uur tot 16.00 uur

5 redenen waarom de kwaliteit van Bunzlau keramiek zo ongelooflijk hoog is

5 redenen waarom de kwaliteit van Bunzlau keramiek zo ongelooflijk hoog is

Als ik uit onze eigen verzameling een koffiekopje zou pakken van 5 jaar oud en ik zou het in de winkel leggen naast de nieuwe kopjes, dan zie je het verschil niet. Met zoveel servies breekt er wel eens een stukje af in de vaatwasser, wordt het dof, komen er haarscheurtjes in en dergelijke. Zo niet met Bunzlauer Blauw en al helemaal niet met Ceramika Artystyczna. Elk schoteltje, kopje, schaal,  lepeltje, of wat dan ook, kan zonder problemen in de oven, in de vaatwasser of in de magnetron. 

Hoe kan dat? 

Vijf reden waarom Bunzlau Keramiek zo'n hoge kwaliteit heeft.

De kwaliteit van Bunzlauer Blauw is hoog vanwege een aantal factoren:

  1. Materiaal: Bunzlauer Blauw wordt gemaakt van hoogwaardige klei die wordt gewonnen uit de omgeving van Bolesławiec. Deze klei bevat weinig ijzer, wat ervoor zorgt dat de keramiek een heldere, witte kleur heeft die geschikt is voor het aanbrengen van decoraties.
  2. Technologie: De productie van Bunzlauer Blauw wordt gedaan met moderne technologieën, die ervoor zorgen dat de keramiek consistent van kwaliteit is en voldoet aan de hoge eisen van de klanten.
  3. Handwerk: Bunzlauer Blauw wordt voornamelijk met de hand gemaakt, waardoor elk stuk uniek is. De kunstenaars die Bunzlauer Blauw maken, zijn vaak gespecialiseerd in hun vak en hebben jarenlange ervaring. Dit zorgt voor een hoge kwaliteit van de decoraties en afwerking van de producten.
  4. Branding: Bunzlauer Blauw wordt gebrand op zeer hoge temperaturen tot 1200 graden Celsius wat ervoor zorgt dat de keramiek hard en duurzaam is. Dit maakt het geschikt voor alledaags gebruik.
  5. Onderhoud: Bunzlauer Blauw is vaatwasmachinebestendig en geschikt voor gebruik in de oven en magnetron, dit maakt het gemakkelijk te onderhouden voor de klanten.

Kortom, de kwaliteit van Bunzlauer Blauw is hoog vanwege de hoogwaardige klei die wordt gebruikt, de moderne technologieën, de specialisatie en ervaring van de kunstenaars, de hoge brandingstemperatuur en het gemakkelijke onderhoud. Dit maakt Bunzlauer Blauw een populaire keuze voor alledaags gebruik en verzamelingen. En feitelijk ook nog eens met een ongekende prijs-kwaliteitsverhouding. Eens, bij aankoop is het niet echt goedkoop, maar het gaat een leven lang mee (en meer). En bij Blij Blauw Bunzlau betaal je in ieder geval al minimaal 30% minder dan in de reguliere winkels. 

Wat zoek je?